Güncel Haberler

RESMİ: Beşiktaş’ın Rakibi PAOK’dan Pota Altına Egekeze Takviyesi

Yeni sezonda FIBA Şampiyonlar Ligi sahnesinde temsilcimiz Beşiktaş Sompo Japan ile aynı grupta yer alan Yunan ekibi PAOK, pota altında bir takviye daha yaptı.

Geçtiğimiz sezon 3 farklı Japonya Ligi takımında süre alan Amanze Egekeze ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Farklı takımlarda geçirdiği sezonda 21 maça çıkarken ortalama 34.3 dakika süre aldı ve 14.7 sayı, 6.6 ribaund, 1.5 asist istatistikleri ile mücadele etti.

2.03 boyunda olan 1995 doğumlu Egekeze, atletik özellikleri ile etkili olabilecek bir forvet. Dış şut tehditi de var ve topu da yere vurabiliyor. Özetle yetenek seviyesi Avrupa basketbolunda parlayabilecek düzeyde, tabi savunmaya önem gösterip fiziğini de biraz daha güçlendirebilirse. Spektaküler smaçlarını izleyebilmek için özel takip edeceğim oyunculardan biri olacak Yunanistan Ligi’nde.

https://www.youtube.com/watch?v=DAWgo-KqrtE

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …