Güncel Haberler

Olympiakos İkinci Kez Iraklis’i Yendi

Hazırlıklarına devam eden Olympiakos üst üste ikinci kez karşılaştığı Iraklis‘i 82-55’lik skorla yine rahat geçmeyi başardı.

Maçı baştan sona üstün götüren Olympiakos, ilk çeyrekten 30-10’luk üstünlüğü yakalamıştı. Devreye de 54-22 önde girdiler. Sonrasında da vitesi arttıran ve farkı da paralel olarak yükselten Olympiakos 3.çeyreği 70-34 geçip maçı da çok rahat bir skorla kazanmayı bildi.

Kırmızılar’da Kevin Punter 20 sayı ile ön plana çıkarken Will Cherry de 19 sayı ile onu takip etti. Vassilis Charalampopoulos 13 ve Brandon Paul da 12 sayı ile katkı vermişti. Iraklis’de ise Olivier Hanlan 19 sayı, Tedy Okereafor 10 ve Jamal Shuler 7 sayı ile katkı verdiler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …