Güncel Haberler

Pınar Karşıyaka – Mega Bemax Hazırlık Maçının Sonunda Kavga Çıktı!

Belgrad’daki ilk hazırlık maçında FMP Belgrad’a kaybeden Pınar Karşıyaka, ikinci maçında ise Mega Bemax ile 94-94 berabere kaldı. Ancak maç sonunda maalesef tatsız olaylar yaşandı.

Ünlü menajer Misko Raznatovic’in sahibi olduğu Sırp ekibi maç boyunca sertlik dozajını ayarsızca uygularken sürenin sona ermesinin ardındandan da oyuncularımıza saldırdılar ve bu esnada maalesef Yunus Sonsırma yumruklara maruz kaldı. İki takımın kurmayları anlaşarak maçın uzatma bölümünün oynanmamasına ve bu şekilde berabere sona ermesine karar verdiler.

İlk yarıda temsilcimize karşı net bir üstünlük kuran Mega Bemax, ilk çeyreği 25-15 ve devreyi ise 50-38 önde kapattı. İkinci yarı ile birlikte toparlanan temsilcimiz üçüncü çeyreği 68-66 önde kapatmayı başardı önemli bir geri dönüşe imza atarak. Son çeyrekte ise taraflar eşitliği bozamadılar.

Pınar Karşıyaka’da skor dağılımı:

Yunus Sonsırma 8, Tony Crocker 18, Jordan Morgan 13, Onuralp Bitim 14, Mert Celep 4, Dusan Cantekin 2, Brandon Triche 12, Tony Taylor 12, Alp Karahan 3, Görkem Doğan 2, Nusret Yıldırım 8

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe, Manisa’yı Güle Oynaya Geçti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik …