Güncel Haberler

Porto Riko Müthiş Geri Dönüşün Ardından İran’ı Son Saniyede Geçti (VIDEO)

Dünya Kupası‘nın açılış gününde nefesleri kesen bir maç izletti takımlar bize. Porto Riko son çeyrekte İran karşısında çift haneli farklardan geri gelerek son saniyedeki basketle maçtan 83-81 galibiyetle ayrılmayı başardı.

Maça hızlı başlayan İran hücumda harika bir performans sergilediği ilk çeyreği 30-16 önde geçti. İkinci çeyrekte tempo biraz düşse de İran farkı açmaya devam etti ve devreye 49-31 gibi net bir üstünlükle girdiler. İkinci çeyrekte kendine gelen ve ilk defa savunmada sertleşen Porto Riko rakibini durdurdu ve farkı az da olsa eriterek son çeyreğe 51-65 geride girdi. Final çeyreğinde İran’ın ilk çeyrekte yaptığı tarifenin bir benzerini sergileyen Porto Riko Huertas liderliğinde 5 dakikada 15 sayılık farkı eritip son saniyede öne geçse de dev uzun Haddadi’den gelen üçlükle İran’ın beraberliği yakalamasına engel olamadı ama ardından 0.7 saniye kala Mojica ile skoru buldular ve müthiş geri dönüşü galibiyetle süslediler.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Porto Riko’da David Huertas 32 sayı, 3 ribaund, 4 asist ile parmak ıssırtan bir performans sergilerken Gary Browne da 10 sayı, 4 ribaund, 4 asist ile ona eşlik etti. İran’da ise Hamed Haddadi 22 sayı, 16 ribaund, 4 asist ile double-double yaparken Behnam Yakhchalidehkordi de 22 sayı, 2 ribaund ile önemli katkı verdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe Beko, Zorlu Partizan Deplasmanında

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Stark Arena’da Partizan‘a konuk oluyor. 23 …