Güncel Haberler

Olympiakos İlk Hazırlık Maçında İraklis’i Yendi

Metsovo tesislerinde oynanan maçta Olympiakos hazırlık döneminin açılış mücadelesinde Iraklis‘i 85-49 gibi net bir skorla yenmeyi başardı.

Kırmızılar adına Brandon Paul 15 sayı, 6 ribaund ile ön plana çıkarken, Vassilis Charalampopoulos 14 sayı ile galibiyete katkı veren diğer isim oldu. Kaptan Vassilis Spanoulis de 13 sayı ile sezona hazır olduğunu gösterdi.

Iraklis’te ise yeni transferlerden Olivier Hanlan 20 sayı ile tek başına takımını ayakta tutmaya çalıştı.

Koç Blatt maçtan sonra ağır bir hazırlık döneminin ardından maça çıktıklarını ve eksik oyunculara rağmen iyi iş çıkardıklarını, bazı çeyrekler kötü bazı çeyrekler iyi oynadıklarını ve bunun da normal olduğunu belirtti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …