Güncel Haberler

Hazırlık Maçlarının Formda Ekibi Monaco Bu Kez de Alba Berlin’i Yendi

Monaco hazırlık dönemine hızlı bir giriş yaptı ve 3.maçtan 3.galibiyetlerini çıkarmayı başardılar. Deplasmanda Alba Berlin‘i 81-76 yenmeyi başardılar.

Koç Obradovic’in öğrencileri temsilcilerimiz Galatasaray Doğa Sigorta ile Anadolu Efes’den sonra Alba’yı da yenerek üçte üçte yapmayı başardı. Dee Bost 15 sayı, 5 ribaund, 3 asist, 3 top çalma ile komple bir oyun sergiledi. Dylan Ennis ile Yakuba Ouattara da 13 sayı ile katkı verdiler.

Alba’da ise Landry Nnoko 19 sayı, 7 ribaund, 3 blok ile takımını ayakta tutmaya çalıştı. Luke Sikma 14 sayı ve Peyton Siva da 13 sayı, 7 asist ile ona destek olmaya çalıştılar ama galibiyet için yeterli olmadı. Rokas Giedraitis, Niels Giffey, Johannes Thiemann milli görevde yer alırlarken, Kenneth Ogbe ile Makai Mason da sakatlıkları nedeniyle forma giyemediler.

Resim

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …