Güncel Haberler

ASVEL Hazırlık Maçında Antwerp’i Ezdi Geçti

Bourg’un ev sahipliğinde oynanan Ain Star Turnuvası’nda Asvel karşılaştığı Belçika ekibi Antwerp‘i 94-55 ile ezdi geçti.

Antoine Diot ile Livio-Jean Charles’ın dinlendirildiği Asvel’de Edwin Jackson 17 sayı, 4 asist ile yıldızlaşan isim oldu. Amine Noua da 16 sayı ile ona destek olan isimdi, yeni transfer Rihards Lomazs da 10 sayı üretti. Tecrübeli uzun Adrieian Payne de 6 sayı, 10 ribaund ile boyalı alanı domine etti.

Hücumda zorlanan Antwerp’de ise çift haneli skor katkısı veren 2 isim vardı; Victor Sanders 11 ve Vincent Kesteloot 10 sayı ürettiler. Hans Vanwijn, Dave Dudzinski ve Dennis Donkor da 8’er sayı ürettiler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Asvel, Deplasmanda Blois’yu Ezdi Geçti

Fransa Betclic ELITE Pro A 29. hafta mücadelesinde LDCL Asvel Villeurbanne konuk olduğu Ada Blois‘yı …