Güncel Haberler

Pınar Karşıyaka İlk Hazırlık Maçında FMP Belgrad’a Yenildi

Yeni sezon hazırlıkları için Belgrad’da bulunan ve ilk hazırlık maçında FMP Belgrad ile karşılaşan Pınar Karşıyaka, sahadan 78-84’lük skorla mağlup ayrıldı.

İzmir ekibi maça Taylor, Alp, Onuralp, Nusret ve Morgan ile başladı. Bu arada milli takımda olan Semih ile Metecan’ın yerini doldurması için kamp kadrosuna dahil edilen Dusan Cantekin de kadroda yer aldı.

Pınar Karşıyaka ilk çeyreği 23-22 önde geçerken devreye ise 45-48 geride girdi. Üçüncü çeyrekte ise fark açıldı ve 71-43 FMP üstünlüğü geldi. Temsilcimizde Jordan Morgan 19 ve Tony Taylor 15 sayı ile en skorer isimler oldular.

Temsilcimizin skor dağılımı:

Yunus Sonsırma 2, Tony Crocker 10, Jordan Morgan 19, Onuralp Bitim 6, Mert Celep 5, Dusan Cantekin, Tony Taylor 15, Adem Bona 2, Berke Aygündüz 8, Alp Karahan 12, Görkem Doğan 2, Nusret Yıldırım 5

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …