Güncel Haberler

Sırbistan Açılış Maçında Angola’ya Şov Yaptı (VIDEO)

Dünya Kupası‘nın açılış maçında şampiyonluğun büyük favorilerinden Sırbistan, zayıf rakibi Angola‘ya hiç acımadı ve Bogdanovic liderliğinde 105-59 gibi ezici bir skorla galibiyete ulaştı.

İlk çeyrekte Sırbistan savunmada fazla vidaları sıkmazken hücumda Bogdanovic şov vardı ve ilk çeyreği 29-20 önde geçtiler. İkinci çeyrekte ise Sırplar daha fazla dayanamadı 🙂 ve savunmada işi sıkıya aldılar, sadece 12 sayı yedikleri çeyreğin ardından devreye 50-32 önde girdiler. Üçüncü çeyrekte de hiç geri vites yapmayan Sırbistan, rakibin sadece top çevirip üçlük atmasından faydalanarak farkı daha da açtı ve son çeyreğe 78-47 önde girdiler. Son çeyrekte de bir şey değişmedi ve Sırbistan ilk maçtan tüm rakiplerine net bir mesaj vererek neden şampiyonluk adayı olduğunu gösterdi.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Sakatlığı bulunan Nemanja Bjelica dışında tüm oyuncuların süre aldığı ve Miroslav Raduljica dışında herkesin skor ürettiği Sırbistan’da Bogdan Bogdanovic 24 sayı, 2 ribaund, 3 asist ile yıldızlaşırken, Nikola Jokic 14 sayı, 5 ribaund, 6 asist ve Nikola Milutinov 14 sayı, 3 ribaund ile diğer etkili isimler oldular.

Angola’da ise sadece 2 isim çift haneli skor katkısı verebildi. Carlos Morais 15 sayı, 2 ribaund ve Leonel Paulo 10 sayı ile mücadele ettiler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: İtalya, 17 Farktan Dönerek Sırbistan’ı Devirdi!

Hazırlık Maçları kapsamında Yunanistan’da düzenlenen Acropolis Turnuvası’nda İtalya, güçlü rakibi Sırbistan karşısında 17 farktan geri …