Güncel Haberler

Rusya’dan İspanya’ya Farklı Tarife!

Önemli yıldızlarından mahrum olarak Dünya Kupası‘na hazırlanan ve son maçlarda iyi görüntü vermeyen Rusya, güçlü rakibi İspanya‘yı 74-55 yenerek adeta koç Scarriolo ve öğrencilerine soğuk bir duş aldırdı.

İlk çeyrek 21-21 ile dengeli geçilirken ikinci çeyrekte savunmada vidaları sonuna kadar sıkıp tempoyu düşüren Rusya, soyunma odasına 32-27 önde girdi. Üçüncü çeyrekte ise maçın skoru belirlendi. Oyundan düşen İspanyollar karşısında farkı açtılar ve son çeyreğe 59-40 önde girerek sonrasında farkı korudu koç Bazarevich’in öğrencileri.

Marc Gasol ve Rudy Fernandez’in süre almadığı İspanya’da Willy Hernangomez 26 sayı ile maçın en skorer ismi olurken kardeşi Juancho da ona 12 sayı ile destek verdi. Rusya’da ise tecrübeli şutör Vitaly Fridzon 14 sayı, Andrey Zubkov 11 sayı ve genç guard Gregory Motovilov da 10 sayı ile galibiyeti getiren isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Anadolu Efes, Fransa’dan Galibiyetle Dönmek İstiyor

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde Anadolu Efes, Fransa’da LDLC Asvel Villeurbanne’a konuk oluyor. 24 …