Güncel Haberler

Fransa Çin’deki Turnuvada Yeni Zelanda’yı 14 Sayı Farkla Yendi

Çin’in Shenyang kentinde düzenlenen Dünya Kupası hazırlık turnuvasında Fransa ile Yeni Zelanda karşılaştı. Favori Fransa hata yapmadı ve iknci yarıdaki etkili oyunuyla rakibini 95-81 yenmeyi başardı.

İlk çeyrek 19-19 denge ile geçilirken, ikinci çeyrekte ise Yeni Zelanda ufak bir adımla öne geçti ve devreye de 43-42 önde girdiler. Üçüncü çeyrekte ise Fransa vitesi arttırıp 32-13’lük skorla farkı açtı ve son çeyrekte de bunun üstüne yattı. Yeni Zelanda son çeyrekte tempoyu arttırıp 25 sayı bulsa da güçlü rakibini yakalayamadı.

Fransa’da Nando De Colo 19 sayı ile yıldızlaşırken, Frank Ntilikina ve Rudy Gobert de 12’şer sayıyla takımlarını galibiyete taşıyan diğer isimler oldular. Yeni Zelanda’da da ise Corey Webster ve Tohi Smith-Milner 11’er sayı ve Thomas Abercrombie ile Ethan Rusbatch da 10’ar sayı ile takımlarını ayakta tutmaya çalıştılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Heurtel’in Milli Takım Kariyeri Sona Erdi!

2022 FIBA EuroBasket’i gümüş madalya ile tamamlayan Fransa Milli Takımı‘nın yılduzlarından biri olan Thomas Heurtel, …