Güncel Haberler

Sloukas’dan Yunanistan’a Güzel Haberler Var

Akropolis Turnuvası’nda sakatlanan ve tedavisi nedeniyle şuana kadar Yunanistan‘ın hazırlık maçlarında forma giyemeyen tecrübeli oyun kurucu Kostas Sloukas‘dan iyi haberler var.

Milli takım koçu Thanasis Skourtopoulos Sloukas’ın iyileşme sürecinin hızlandığını ve Çin’e gelerek takımla çalışmalara katılacağını sonrasında yapılacak testlerin ardından Dünya Kupası kadrosunda yer alıp almayacağına karar vereceklerini dile getirdi.

Koç Skourtopoulos’un Ürdün karşısında alınan farklı galibiyetin ardından yaptığı açıklamalar şu şekildeydi:

“Sloukas Salı günü Nanjing’e uçacak ve bizle orada buluşacak. Kampa katılması Çarşamba akşamını bulacağı için çalışmalara Perşembe günü başlayacak. Artık Pazartesi günü geldiğinde katıldığı bir kaç çalışmanın ardından turnuvada oynayıp oynamayacağına net olarak karar vereceğiz, bir kaç çalışmayla birlikte takıma faydalı olabilecek tecrübeye sahip bir oyuncu zaten. Aday kadrodaki tüm oyuncular şuana kadar ellerinden gelenin en iyisi yaptılar ve 30 Ağustos’a kadar 12 kişilik kadroyu belirlememiz için süremiz var, en iyi seçimi yapacağımızı düşünüyorunm.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Itoudis ve Melih, Partizan Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundular

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Sırbistan ekibi Partizan’a konuk oluyor. Karşılaşma …