Güncel Haberler

Yunanistan Çin’de Düzenlenen Atlas Turnuvası’nda Ürdün’ü Farklı Yendi

Dünya Kupası‘nın iddialı takımlarından biri olan Yunanistan, Çin’de düzenlenen Atlas Turnuvası’nda zayıf rakibi Ürdün‘e acımadı ve 92-65’lik skorla rahat bir galibiyet elde etti.

Sloukas dışında maçta tam kadro mücadele eden Yunanistan, baştan sona üstün götürdüğü mücadeleyi rahat kazandı. 5 oyuncu çift haneli skor katkısı verirken, Giorgos Printezis 17 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile en skorer isim oldu. Giannis Antetokounmpo ise 13 sayı, 4 ribaund, 4 asist ile katkı verdi.

Angola’da ise devşirme forvet Dar Tucker 23 sayı, 6 ribaund, 2 asist ile tek başına ayakta kalmaya çalıştı. Fenerbahçeli Ahmet Düverioğlu ise 9 sayı, 12 ribaund ile katkı verdi.

Resim

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Eski Asistanından Koç Itoudis’e Ağır Eleştiri!

2022 FIBA EuroBasket bir çok sürprizin yaşandığı özel ve unutulmaz bir turnuva olarak tarihteki yerini …