Güncel Haberler

Millilerin Rakibi Çekya VTG Supercup’da Macaristan’ı Rahat Geçti

Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında Almanya’nın düzenlendiği VTG Supercup’da Macaristan ile karşılaşan milli takımımızın rakiplerinden Çekya 103-83’lük skorla rahat bir galibiyet aldı.

Çekya yine takım olarak iyi bir performans sergilerken skor dağılımını 5 oyuncu arasında yaptılar. Tomas Satoransky 17 sayı, 2 ribaund, 3 asist ile öne çıkan isim olurken, Jaromir Bohacik 14 sayı, 2 ribaund, 2 asist ve Martin Kriz 14 sayı, 7 ribaund ile takımlarını galibiyete taşıyan isimler oldular.

Macaristan’da ise skor yükünü 3 isim çekti, Marko Filipovity 19 sayı, 3 ribaund, Darrin Govens 18 sayı, 2 ribaund, 3 asist ve Marcell Pongó 15 sayı ile takımlarını ayakta turmaya çalıştılar.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Çekya, İsrail’i Yenerek Son Tur Biletini Kapan Ekip Oldu

2022 FIBA EuroBasket‘de Prag’da oynanan D grubu son maçında Çekya konuk ettiği İsrail‘i 88-77’lik skorla …