Güncel Haberler

Litvanya, Rusya’yı 15 Sayı Farkla Geçti

Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında Finlandiya’nın ev sahipliğindeki turnuvada Litvanya karşılaştığı Rusya‘yı 87-72’lik skorla rahat bir şekilde yenmeyi başardı.

Jonas Valanciunas, Eimantas Bendzius ve Zygimantas Janavicius’un forma giymediği Litvanya’da Domantas Sabonis 25 sayı, 13 ribaund, 2 asist ile double-double performansı ortaya koydu. Marius Grigonis de 19 sayı, 6 ribaund, 4 asist ile galibiyetin diğer mimarı oldu.

Rusya’da ise Andrey Zubkov 15 sayı ile en skorer isim olurken, Vitaly Fridzon 11 ve Grigory Motovilov 10 sayı ile çift haneli skor katkısı verebilen isimler oldular.

Resim

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

İspanya, Litvanya’yı Uzatmada Yenip Çeyrek Finale Çıktı ve Rekor Kırdı! (Brown yıldızlaştı)

2022 FIBA EuroBasket‘de Berlin’de oynana son 16 eleme maçında İspanya denk rakibi Litvanya‘yı Brown’un etkili …