Güncel Haberler

Brezilya’dan Karadağ’a Çift Haneli Fark

Fransa’nın ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Kupası hazırlık turnuvasında Brezilya, rakibi Karadağ karşısında 80-69’luk skorla rahat bir galibiyet aldı.

Brezilya tecrübeli kadrosu ile Dünya Kupası’nda kolay lokma olmayacağının mesajını bir kere daha verdi. Victor Benite 21 sayı ile en skorer isim olurken Anderson Varejao 18 sayı, 16 ribaund ile double-double yaptı. Alex Garcia da 13 sayı, 2 ribaund, 3 asist ile x-faktör oldu.

Karadağ’da ise Nikola Vucevic’in yokluğunda Milko Bjelica 15 sayı, 4 ribaund ile en skorer isim olurken Nikola Radovic 10 sayı, 4 ribaund ve Petar Popovic 10 sayı, 2 asist ile çift haneli skor üretebilen yegane isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Arjantin, Ev Sahibi Brezilya’yı Yeni AmeriCup’da Şampiyon Oldu

2022 FIBA AmeriCup final maçında Arjantin, turnuvanın ev sahibi Brezilya‘yı 73-75’lik skorla geçerek şampiyon oldu. …