Güncel Haberler

RESMİ: Tofaş’ın Rakibi Lokomotiv Kuban’dan Önemli Uzun Takviyesi

7DAYS EuroCup‘ın şampiyonluk adaylarından biri olan Lokomotiv Kuban kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Euroleague patentli forvet ile de pota altı rotasyonuna takviye yaptılar.

Geçtiğimiz sezon Maccabi Tel Aviv ile Euroleague’deki çaylak sezonunu geçiren Johnny O’Bryant yeni sezonda Lokomotiv Kuban’ın başarısı için mücadele edecek. Maccabi’nin teklifini kabul etmeyen ve Anadolu Efes ile de anlaşamayan O’Bryant’ın adı Kirolbet Baskonia ile de anılmıştı.

26 yaşında olan 2.06 metre boyundaki uzun hem 4 numara hem de kısa beşlerde pivot olarak yer alabiliyor. Euroleague sahnesinde 28 maçta ortalama 23:23 dakika süre alırken 10.6 sayı, %30.6 3sayı, 5.9 ribaund, 1.3 asist istatistikleri ile mücadele etmişti. Yetenekli uzunun Lokomotiv Kuban’da neler yapacağına dair mini analizime BURADAN ulaşabilirsiniz.

https://youtu.be/TEBh7gwjlak

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Beşiktaş’ın Rakiplerinden Lions, NBA Patentli Nwaba ile Anlaştı!

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Beşiktaş ile aynı grupta yer alan London Lions kadrosunu NBA patentli bir …