Güncel Haberler

RESMİ: Bandırma’nın Rakibi Hapoel Jerusalem’den Litvanyalı Uzun Hamlesi

Yeni sezonda FIBA Şampiyonlar Ligi‘nin iddialı takımlarından biri olan ve temsilcimiz Teksüt Bandırma ile aynı grupta yer alan Hapoel Jerusalem pota altına Litvanyalı uzun takviyesi yaptı.

Geçtiğimiz sezon Lietkabelis forması giyen 2.17 metre boyunda olan 1991 doğumlu Mindaugas Kupsas ile anlaşma imzaladılar.

Tecrübeli uzun ülkesinin dışına ilk kez çıkacak. Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi’nde 14 maçta ortalama 15.7 dakika süre alırken 8.7 sayı, 4.4 ribaund istatistikleri ile mücadele etmişti. Klasik bir uzun olan Kupsas tıpkı Lietkabelis’teki gibi 10-15 dakika süre alacaktır ve alternatif uzun olarak onu izleyeceğiz. Atletik uzunların yanı sıra koç Katash pota altındaki etkinliği arttırmak için özellikle tempo düştüğü anlarda onu kullanacaktır, fiziksel gücü ve sertliği ile destek rolünde olacaktır ki orta mesafe tehditi olduğunu da hatırlatayım.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …