Güncel Haberler

Porto Riko Çin’deki Turnuvada 3 Maç Yaptı

Dünya Kupası‘nda yer alacak ekiplerden biri olan Porto Riko Çin’de yer aldığı turnuvada 3 maç yaptı ve sadece 1 galibiyet alabildi.

İlk maçta B takımı ile gelen Hırvatistan karşısında iyi direnseler de 66-70 mağlup olmaktan kaçamamışlardı. Devon Collier 15 sayı, 5 ribaund, Vertas Sullivan 12 sayı, 4 top çalma, 3 asist ve Isaiah Pierrot 10 sayı, 8 ribaund, 3 top çalma, 2 asist ile mücadele etmişti.

İkinci maçta ise denk rakipleri Angola karşısında yine çekişmeli bir maç sergilediler ve bu sefer son topta 66-64 kazanan takım oldular. Yine aynı 3 isim sahndeydi. Devon Collier 14 sayı, 6 ribaund, Isaiah Pierrot 10 sayı, 11 ribaund, 2 asist ve Vertas Sullivan 10 sayı, 3 ribaund ile galibiyeti getirmişlerdi.

Son maçta ise ev sahibi Çin karşısında iyi direnseler de son çeyrekte tekrar yakalandılar ve 72-78 kaybetmekten kurtulamadılar. Bu kez Collier ile Pierrot geri planda kalırken Vertas Sullivan 20 sayı, 7 ribaund, 3 asist ve Ivan Gandia 13 sayı, 2 asist ile takımlarını aytaka tuttular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe Beko, Zorlu Partizan Deplasmanında

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Stark Arena’da Partizan‘a konuk oluyor. 23 …