Güncel Haberler

Kanada Hazırlık Maçında Nijerya’yı Yendi (Telekomlu Wiltjer’den 14 sayı)

31 Ağustos’da başlayacak olan Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında Kanada konuk ettiği Nijerya‘yı 96-87 yenmeyi başardı.

Kanada’nın oynadığı basketboldan memnun olduğunu dile getiren NBA şampiyonu koç Nurse, kısa süre takımla birlikte çalıştıklarını ve maç içerisindeki iniş-çıkışların normal olduğunu, 16-18 dakika boyunca gerçekten iyi basketbol oynadıklarını dile getirdi.

Ev sahibinde eski Uşaklı Khem Birch 14 sayı, 4 ribaund, 3 top çalma, Türk Telekom’un yeni forveti Kyle Wiltjer 14 sayı, 4 ribaund, 3 asist, Brady Heslip 12 sayı, 3 asist ve Kelly Olynyk 11 sayı, 3 asist, 3 ribaund, 2 top çalma ile galibiyette öne çıkan isimler oldular.

Nijerya’da ise Josh Okogie 18 sayı, Stan Okoye 16 sayı ve Ike Iroegbu 12 sayı ile takımlarını ayakta tutan isimler oldular.

Kanada adına maçın sonucunu gölgede bırakan kötü bir olay yaşandı. Takımın yıldız uzunu Olynyk dizinden sakatlandı ve teknik ekibin yardımları ile kenara gelebildi. Durumu emar ve tetkiklerden sonra netlik kazanacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe Beko, Zorlu Partizan Deplasmanında

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Stark Arena’da Partizan‘a konuk oluyor. 23 …