Güncel Haberler

RESMİ: Tofaş’ın Rakibi Dekker Hamlesini Açıkladı

Koç Banchi’yi göreve getirerek iddialı bir kadro kurmak için adımlar atan Lokomotiv Kuban NBA patentli bir isimle pota altı rotasyonunu güçlendirdi.

Geçtiğimiz sezona Cleveland Cavaliers’da başlayan ve ancak sonrasında sezonun büyük bir kısmını Washington Wizards‘da geçiren Sam Dekker ile anlaştıklarını açıkladılar.

2015 NBA draftında Houston Rockets tarafından 18.sırada seçilmiş olan uzun forvet, geçen sezon Wizards forması ile 47 maçta ortalama 16.8 dakika süre alırken 6.1 sayı, %30.6 3sayı, 3.2 ribaund istatistikleri ile mücadele etmişti.

1994 doğumlu olan 2.06 boyundaki Dekker’ın nasıl bir oyuncu olduğu ve Avrupa basketbolunda neler yapabileceğine dair mini analizime BURADAN ulaşabilirsiniz.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Buducnost, Tanaskovic’i Kadrosuna Ekledi

BKT EuroCup B grubunda temsilcimiz Türk Telekom’un rakiplerinden biri olan Buducnost uzun rotasyonuna takviye yaptı. …