Güncel Haberler

İspanya Hazırlık Maçında Eksik Litvanya’ya Karşı Zorlanmadı

31 Ağustos – 15 Eylül arasında Çin’de düzenlenecek olan Dünya Kupası’nın iddialı takımlarından İspanya ev sahipliği yaptığı hazırlık maçında eksik Litvanya‘yı 78-70 yenmeyi başardı. Karşılaşmaya ilgi büyüktü, 10.000 kişi vardı Pamplona’daki salonda.

Litvanya’da takımın önemli parçalarından olan Jonas Valanciunas, Domantas Sabonis, Mantas Kalnietis, Paulius Jankunas ve Renaldas Seibutis forma giyemediler. İspanya’da ise Marc Gasol ve Rudy Fernandez maç kadrosunda yer almadılar.

Ev sahibinde maçın yıldızıları 23 sayı, 9 ribaund ile oynayan Willy Hernangomez ve 21 sayı ile oynayan Ricky Rubio oldular. Lİtvanya’da ise 10 sayı üreten ve çift haneli skor üretebilen tek isim Lukas Lekavicius oldu.

İspanya (17+23+20+18): Ricky Rubio (21), Claver (1), Willy Hernangómez (23), Llull (5), Juancho Hernangómez (5), Colom (3), Ribas (2), Diop (8), Oriola (3), Rabaseda (2), Beirán (5).

Litvanya (18+15+19+18): Maciulis (6), Geben (9), Kuzminskas (8), Grigonis (5), Lekavicius (10), Janavicius (4), Echodas (4), Masiulis (2), Bendzius (3), Giedraitis (8), Ulanovas (3), Arnas (8).

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

U19 Dünya Kupası: Milliler, İspanya Karşısında Varlık Gösteremedi…

Macaristan’da düzenlenen 2023 FIBA U19 Dünya Kupası yarı final maçında Türkiye, güçlü rakibi İspanya karşısında …