Güncel Haberler

RESMİ: Pınar Karşıyaka Nusret Yıldırım ile Anlaştı

Koç Sarıca’yı göreve getirerek yeniden yapılanmaya giden Pınar Karşıyaka yerli rotasyonuna bir takviye daha yaptı.

Geçtiğimiz sezon Türk Telekom forması giyen Türkiye Basketbol Süper Ligi‘nin tecrübeli forvetlerinden Nusret Yıldırım ile 1 yıllık anlaşma imzaladılar.

2.03 boyunda olan 30 yaşındaki uzun forvet Türk Telekom’da geçtiğimiz sezon pek rotasyona girememişti. BSL’de 24 maçta ortalama 5.3 dakika ve Eurocup’da ise 6 maçta ortalama 5.2 dakika süre bulmuştu. Nusret kariyerinde daha önce Galatasaray, Beykoz, Beylikdüzü, Edemir, Mersin BŞB, Trabzonspor, Bandırma (Banvit), Uşak formaları da giymişti.

M’Baye ve Metecan’ın özellikle BSL’deki sürelerini dengelemek, savunmaya sertlik getirip ribaundlara katkı sağlaması açısından takıma eklenmiş bir parça. Telekom’daki süreleri artacak ve daha fazla süre bulacaktır koç Sarıca yönetimindeki Pınar Karşıyaka’da.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …