Güncel Haberler

RESMİ: Beşiktaş NBA Şampiyonu McAdoo’yu Açıkladı

Koç Ivanovic yönetiminde yeniden yapılanmaya giden ve tüm yabancılarını değiştiren Beşiktaş Sompo Japan, pota altına önemli bir takviye yaparak 2 kez NBA şampiyonluğu yaşamış bir uzunu kadrosuna kattı.

Geçtiğimiz sezon İtalyan ekibi FIAT Torino‘da izlediğimiz uzun James McAdoo ile 1 yıllık anlaşma imzaladılar.

1993 doğumlu olan 2.06 boyundaki Birleşik Amerikalı uzun Serie A’da 26 maçta ortalama 21.6 dakika parkede kalırken 9.6 sayı, 4.6 ribaund, 1.0 top çalma ve Eurocup’da ise 7 maçta 26.3 dakika süre alıp 11.0 sayı, 5.0 ribaund, 1.0 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Golden State Warriors ile 2 şampiyonluğu bulunan McAdoo’nun nasıl bir oyuncu olduğu ve takıma neler katabileceği konusunda yaptığım mini analize BURADAN ulaşabilirsiniz.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …