Güncel Haberler

FLAŞ: CSKA Beklenen Yıldız Guard Hamlesini James ile Yapıyor!

De Colo, Rodriguez ve Higgins’den oluşan 3 silahşörlerini kaybeden son Euroleague şampiyonu CSKA Moskova beklenen yıldız hamlesini yapmaya hazırlanıyor. Rus ekibi beklediğim gibi yıldız guard için devreye girdi.

Geçtiğimiz günlerde Olimpia Milano ile karşılıklı anlaşarak serbest kalan Mike James Rus ekibi 1 yıllık anlaşmaya imza atıyor. Eurohoops’un haberine göre ufak pürüzlerin giderilmesinin ardından resmi açıklama gelecek.

Müthiş bir skorer olduğu tartışmaya açık bir konu değil ancak oynadığı takımlarda da bir türlü sonuca gidip, başarıyı getirememiş olması ve genelde tempo basketbolunda, kendine oynadığında verimli olması onu sistemi olan koçlar için çalışması kolay olmayan bir isim haline getirmiş durumda. Savunmada fazla mesai harcamayı sevmese de fiziksel özellikleri ile aslında oyunun bu alanına da oldukça yatkın bir isim. Koç Itoudis’in geçtiğimiz sezon yıldızlarla dolu, neredeyse herbirine bir top vermemiz gereken bir kadroyla şampiyonluğa ulaştığını düşününce James’in egosunu ve bireyselliğini, zaman zaman da bencilliğini yönetebilecek bir koç olduğunu düşünüyorum. CSKA dengeli bir kadro kurdu yeni sezon için ve tek eksik olan pastanın çileğini, yıldız guard hamlesini de James ile yaparak tekrar şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri oldular.

https://youtu.be/whHQpE47VJw

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …