Güncel Haberler

Galatasaray’a Kalnietis’den Kötü Haber Geldi!

Yeni sezonda Hayes dışındaki tüm yabancılarını tutan ve oyun kurucu pozisyonuna da bir takviye yapmak isteyen sarı kırmızılıların listesinin başında Litvanyalı guard vardı sizlere daha önce ilettiğim üzere.

Bu transferde rakipleri ise Mantas Kalnietis‘in eski takımı Lokomotiv Kuban‘dı. Kaynaklardan gelen bilgiye göre Litvanyalı oyuncunun önceliği Galatasaray‘dı. Hatta ufak bir fark olsa da buna bakmayıp sarı kırmızılıları tercih edecektır. Ancak temsilcimiz aradaki 125 bin dolarlık farkı kapatma konusunda herhangi bir aksiyon almayınca maalesef bu transferde mutlu sona ulaşamadı. Rus ekibinin yakın zamanda ufak pürüzleri giderip transferi resmileştirmesi bekleniyor.

1.96 boyunda olan 1986 doğumlu tecrübeli oyun kurucu Asvel formasıyla geçtiğimiz sezon Pro A’da 42 maçta 23.3 dakika süre alırken 7.7 sayı, %38.2 3sayı, 2.6 ribaund, 5.4 asist ve Eurocup’da ise 18 maçta 24.5 dakika parkede kalırken 10.2 sayı, %36.0 3sayı, 2.9 ribaund, 5.7 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Beşiktaş’ın Rakiplerinden Lions, NBA Patentli Nwaba ile Anlaştı!

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Beşiktaş ile aynı grupta yer alan London Lions kadrosunu NBA patentli bir …