Güncel Haberler

RESMİ: Bandırma Yeni Skoreri Prewitt’i Açıkladı

Ülkemizi FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde temsil edecek ekiplerden biri olan Teksüt Bandırma yeni skoreri Prewitt’i resmi olarak açıkladı.

Geçtiğimiz sezon Polonya’nın Legia Warsaw‘un formasını giyen Omar Prewitt ile anlaştılar. 2.01 boyunda olan 1994 doğumlu Birleşik Amerikalı kısa forvet Polonya Ligi’nde 18.3 sayı, %34.7 3sayı, 6.1 ribaund, 2.5 asist gibi önemli istatistiklere imza atmıştı.

Profesyonel kariyerine 2017-18 sezonunda Litvanya’nın Siaulia takımında başlayan Prewitt, aynı sezonu Aris forması ile tamamlamıştı. Prewitt’in nasıl bir oyuncu olduğu ve takıma neler katacağı konusundaki mini analizime BURADAN ulaşabilirsiniz.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …