Güncel Haberler

Bandırma’nın Rakibi AEK’dan Langford Hamlesi Geliyor!

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde ülkemizi temsil edecek ekiplerden biri olan Teksüt Bandırma ile aynı grupta yer alan Yunan ekibi AEK‘dan önemli bir skorer hamlesi geliyor.

Hem Yorke hem de Theodore gibi önemli isimleri kaybeden AEK, guard rotasyonuna yıldız bir isim le takviye yapıyor. Geçtiğimiz sezon Panathinaikos forması giyen Keith Langford ile anlaştılar ve resmi açıklamanın yakında gelmesi bekleniyor.

1983 doğumlu olan 1.93 boyundaki veteran skorer Euroleague sahnesinde geride bıraktığımız sezon 25 maçta ortalama 19.4 dakika süre alırken 10.7 sayı, %39.1 3sayı, 2.2 ribaund, 1.1 asist ile mücadele etmişti. İlerleyen yaşı ve iyice ağırlaşan ayakları ile artık özellikle savunmada çok zorlanıyor Langford. Bu da onu Euroleague sahnesinde takımının zayıf halkası yapıyor. Ancak Şampiyonlar Ligi’nde bu eksikleri daha az öne çıkacağı gibi solak guardın müthiş skorer yeteneklerini daha fazla görebileceğiz. Euroleague’deki sert savunmalara karşı zorlanırken burada etkili orta mesafe şutları ve penetreleri ile AEK’ya çok şey katacaktır.

https://www.youtube.com/watch?v=UzrzU2DCOT0

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …