Güncel Haberler

RESMİ: Galatasaray’ın Rakibi Buducnost 2 Keskin Nişancıyı Birden Kadrosuna Kattı

7DAYS EuroCup‘daki temsilcilerimizden Galatasaray Doğa Sigorta ile aynı grupta yer alan Karadağ ekibi Buducnost kadrosuna 2 keskin nişancı eklemesi birden yaptı.

Adriyatik Ligi’nin önemli ekiplerinden Karadağ şampiyonu Buducnost son olarak Sassari‘de forma giyen Kosova pasaportlu Birleşik Amerikalı şutör guard Scott Bamforth ve daha önce ülkemizde Pınar Karşıyaka forması da giymiş olan, geçen sezonu Gravelines‘da geçiren Birleşik Amerikalı kısa forvet Scott Wood ile anlaştılar.

1.98 boyunda olan 1990 doğumlu Wood, Pro A’da 33 maçta ortalama 24.4 dakika süre alırken 7.8 sayı, %44.3 3sayı, 3.2 ribaund, 1.4 asist ile mücadele etmişti.

1.88 boyunda olan 1989 doğumlu Bamforth ise Serie A’da 15 maçta ortalama 28.0 dakika parkede kalırken 19.0 sayı, %44.1 3sayı, 3.6 ribaund, 3.1 asist ve şampiyonluğa uzanılan sezonda FIBA Europe Cup sahnesinde ise 10 maçta ortalama 21.4 dakika süre alırken 13.7 sayı, %46.3 3sayı, 4.0 ribaund, 3.8 asist ile katkı vermişti.

Koç Subotic yönetimindeki Buducnost daha önce de kadrosuna Jordan Hamilton ve Hassan Martin gibi dikkat çekici isimleri katmıştı. Özellikle Bamforth hamlesiyle hücumda çok tehlikeli bir takım olacaklarını rahatlıkla söyleyebiliriz. Hem Bamforth hem de Wood’un sahada olacağı anlarda ise rakip takımların üçlük yağmuruna hazır olması gerekecek. Bu sezon keyifle takip edeceğim takımlardan biri olacak Buducnost. Ayrıca Bamforth’un Euroleague takımlarımız haricinde tüm ekiplerimiz için Kaçan Balık olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

https://www.youtube.com/watch?v=dCYUaURicx8

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Buducnost, Tanaskovic’i Kadrosuna Ekledi

BKT EuroCup B grubunda temsilcimiz Türk Telekom’un rakiplerinden biri olan Buducnost uzun rotasyonuna takviye yaptı. …