Güncel Haberler

RESMİ: Milano’dan James Hakkında Açıklama Geldi!

Son günlerde artan dedikodular ve Mike James‘in sosyal medyada fazla “etkin” olmasıyla beraber Olimpia Milano kulüp olarak resmi bir açıklama yapma gereği duydu.

Klubün başkanı ve aynı zamanda başantrenörü olan İtalyan teknik adam Messina konuyla hakkında şu açıklamaları yaptı:

“Shelvin Mack hamlemizi resmi olarak açıkladık ve aynı pozisyon için planladığımız önemli bir takviye daha var, yakın zamanda açıklayacağız. Bu gelişmeler üzerine bizzat ben James’i bilgilendirdim ve yeni sezon planlamızda teknik olarak süre bulmasının mümkün olamayacağını nedenleri ile birlikte ilettim kendisine. GM’mimiz Christos Stavropoulos oyuncunun menajeri ile görüşmelere başladı bile, iki tarafı da memnun edecek bir anlaşma ile yolları ayırmayı hedefliyoruz.”

Messina’nın belirttiği diğer guard takviyesinin Sergio Rodriguez olacağını biliyoruz. Diğer taraftan Mike James’in durumunu yakından takip eden takımlar ise CSKA Moskova, Maccabi Tel Aviv ve Kirolbet Baskonia.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …