Güncel Haberler

RESMİ: Bayern’den Monroe Bombası!

Geçtiğimiz sezon Williams’ı NBA’den getirerek önemli bir hamle yapan Bayern Munich geleneği bozmadı ve yeni sezon için de çok kaliteli bir NBA oyuncusunu kadrosuna kattı.

2010 NBA drafında 1.tur 7.sıradan Detroit Pistons tarafından seçilen ve tam 632 NBA maçında görev alarak 13.2 sayı, 8.3 ribaund, 2.3 asist gibi önemli ortalamalara imza atan tecrübeli solak uzun Greg Monroe Alman ekibi ile 1 yıllık anlaşma imzaladı. Yakında resmi açıklamanın gelmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz sezonu Philadelphia 76ers‘da tamamlayan 2.11 boyundaki 1990 doğumlu Monroe, 13 maçta ortalama 10.9 dakika süre alırken 6.2 sayı, 3.4 ribaund ile katkı vermişti. Monroe kariyerinin tamamını NBA’de geçirirken Detroit Pistons, Milwaukee Bucks, Phoenix Suns, Toronto Raptors ve Boston Celtics takımlarının da formalarını giymişti.

Tecrübeli solak uzun Euroleague seviyesinde kesinlikle fark yaratack bir 5 numara. Alçak postta birebirde onun arkasında durabilecek uzun sayısı çok az. Diğer taraftan işin savunma tarafında da takımına liderlik edebilecek ve tecrübesi artı pozisyon bilgisi ile ribaundları domine edebilecek bir uzun. Euroleague sezonunu double-double ortalamalarla tamamlaması beni şaşırtmayacaktır. Monroe’nun gelmesiyle tıpkı geçen sezon Williams hamlesinde olduğu gibi Bayern Munich bir çok basketbol severlerin gönüllerinde yer edecek bir takım olacak bu sezon.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …