Güncel Haberler

Beşiktaş Theodore ile Anlaştı!

Hem Tahincioğlu Basketbol Süper Lig hem de FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde üst sıraları hedefleyen, iddialı bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş Sompo Japan, takımın direksiyonunu tanıdık bir isme emanet ediyor.

beIN Sports’un haberine göre siyah beyazlılar sizlere daha önce detaylarını iletmiş olduğum transferi sonlandırdılar ve eski Banvitli Jordan Theodore ile 1 yıllık kontrat üzerinde anlaştılar. Yakın zamanda resmi açıklamanın gelmesi bekleniyor. Makedon pasaportu da bulunan ve eşi Türk olan Birleşik Amerikalı guard bu kontrattan 400 bin euro kazanacak. Tecrübeli guard ile Galatasaray’ın da adı anılıyordu.

Theodore geçtiğimiz sezon AEK forması ile Şampiyonlar Ligi’nde 8 maçta görev alan Theodore 9.4 sayı, %27.3 3sayı, 2.4 ribaund, 4.5 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Beşiktaş’a neler katacağı, nasıl performans göstermesini beklediğim hakkındaki mini analizime BURADAN ulaşabilirsiniz.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …