Güncel Haberler

FIBA Europe Cup’da Temsilcilerimizin Rakipleri Belli Oldu

Yeni sezonda ülkemizi temsil edecek olan Bahçeşehir Koleji ile Pınar Karşıyaka‘nın rakipleri çekilen kuralar sonucu belli oldu.

Resim

Turnuvaya direkt grup aşamasından başlayacak olan Bahçeşehir D grubunda yer alacak ve kesin olan tek rakibi Romanya’nın CSU Sibiu takımı. Diğer iki takım ise Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarında elenen takımlar arasından gelecek. Temsilcimizin rakiplerinden birisi, Macar ekibi Falco Szombathely ile Romanya temsilcisi CSM Oradea’nın galibi olacakken, dördüncü ve son rakibi ise ilk tur elemede Slovak Bratislava ile İsviçre ekibi Fribourg’un galibinin ikinci turda Alman ekibi Telekom Bonn ile karşılaşması sonucu elenecek takım olacak.

Europe Cup’a eleme turunda başlayacak Pınar Karşıyaka’nın rakibi ise İsveç temsilcisi Kfum Boras oldu. İlk maç 2 Ekim’de İsveç’de, ikinci maç ise 9 Ekim’de İzmir’de oynanacak. İki maçın toplamında daha fazla skor bulan takım adını grup aşamasına yazdıracak. Temsilcimizin turu geçmesinde yer alacağı E grubundaki rakipleri ise belli oldu. İki Belçika ekibi Spirou ve Basic-Fit Brussels’in yanı sıra Şampiyonlar Ligi ön elemesinde gerçekleşecek Portekiz Benfica ile Hollanda ekibi Groningen eşleşmesinin galibi olacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursaspor, Bahçeşehir Deplasmanında Altın Buldu!

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 22. hafta mücadelesinde Bursaspor İnfo Yatırım konuk olduğu Bahçeşehir Koleji‘ni …