Güncel Haberler

Fenerbahçe Beko’nun Hazırlık Programı Belli Oldu

2019 FIBA Dünya Kupası’nda yer alacak önemli isimlerinden yoksun olarak 26 Ağustos’ta hazırlıklarına başlayacak olan Fenerbahçe Beko‘nun yapacağı hazırlık maçlarının da programı belli oldu.

14-15 Eylül tarihlerinde Romanya’nın Cluj kentinde bir turnuvaya katılacak ve U-Banca Transilvania Cluj Napoca (Romanya), Partizan (Sırbistan) and Mornar Bar (Karadağ) ekipleriyle karşılaşacak.

Daha sonra İtalya’ya geçecek olan sarı lacivertliler 18 Eylül’de Serie A’nın yeni takımlarından DeLonghi Treviso ile, 20 Eylül’de ise Şampiyonlar Ligi şampiyonu Virtus Bologna ile karşılaşacaklar.

İtalya’daki maçlarından ardından Fenerbahçe Yunanistan’a geçecek 21-22 Eylül tarihlerinde Panathinaikos‘un ev sahipliğinde ikincisi düzenlenecek olan Pavlos Giannakopoulos turnuvasında Panathinaikos, Maccabi Tel Aviv ve Olimpia Milano ile karşılaşacak.

Resim

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …