Güncel Haberler

Beşiktaş’ın Hedefinde İsmet Akpınar Var

Koç Ivanovic yönetiminde tekrar Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi‘nde play-off potasında yer almak ve Şampiyonlar Ligi‘nde ilk 4 kovalamak isteyen Beşiktaş Sompo Japan guard rotasyonu için hedefine bir ismi daha aldı.

Geçtiğimiz sezonu Ratiopharm Ulm takımında geçiren ve Alman milli takımında yer alıp Türk pasaportu da bulunan İsmet Akpınar siyah beyazlıların hedefindeki isimlerden biri.

1.93 boyunda olan 1995 doğumlu oyun kurucu geçtiğimiz sezon BBL’de 37 maçta 23.4 dakika süre alırken 9.6 sayı, %39.1 3sayı, 1.8 ribaund, 3.1 asist ve Eurocup’da ise 15 maçta 23.5 dakika parkede kalırken 11.1 sayı, %35.9 3sayı, 2.0 ribaund, 2.8 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

İsmet’in her iki guard pozisyonunda oynayabilmesi avantaj ama Beşiktaş’da alternatif guard olabilecek bir isim. Bu nedenle onu as guard olarak düşünmeyip fazla yüksek beklentilerde olmamak lazım. Kenardan gelerek siyah beyazlılara enerjisi ve savunmadaki direnci ile değer katacak, hücumda da yarattığı ekstra pozisyonlar, deliciliği ve yüzdeli üçlükleri ile x-faktör olabilecek bir yetenek paketine sahip.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …