Güncel Haberler

RESMİ: Daçka’nın Rakibi Cedevita’dan Miller-McIntyre Hamlesi Geldi!

7DAYS EuroCup‘da temsilcilerimizden Darüşşafaka Tekfen ile aynı grupta yer alan Cedevita Olimpija Ljubljiana guard rotasyonuna önemli bir takviye daha yaptı.

Sloven ekibi Petrol Olimpija ile birleşme kararı alan Hırvat ekibi Cedevita yeni organizasyonunda önemli takviyeler yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Zenit forması ile izlediğimiz yetenekli oyuncu Codi Miller-McIntyre ile de anlaştıklarını açıkladılar.

1.93 metre boyunda olan 1994 doğumlu olan Birleşik Amerikalı guard, Eurocup’da yer aldığı 8 maçta 22.4 dakika parkede kalırken 5.8 sayı, %27.3 3sayı, 1.9 ribaund, 5.6 asist, 1.1 topçalma ile mücadele etmiş, VTB’de ise 26 maçta 23.8 dakika süre bulurken 9.3 sayı, %38.1 3sayı, 3.2 ribaund, 5.4 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Zenit’de istediği sorumluluğu bulamamış ve özellikle koç Plaza geldikten sonra performansı düşmüştü. Tempoyu seven bir guard olan Miller-McIntyre açık alanda etkinliği ve verimliliği artan bir isim. Çok yönlü oyunu ile dikkat çekti ve sadece skora dayalı bencil bir oyun sergilemiyor, takım arkadaşlarını da besleyen bir guard. Cedevita’nın daha önce Jaka Blazic, Marko Simonovic ve Mikael Hopkins gibi değerli parçaları da kadrosuna kattığını düşündüğümüzde bu sezon Miller-McInytre liderliğinde yüksek tempoda, keyif veren bir basketbol oynayacaklarını söylemek yanlış olmaz.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Beşiktaş, Konuğu CSKA Moskova’ya Yenildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerimizden Beşiktaş Emlakjet, milli maçlar nedeniyle verilen arayı değerlendirmek adına …