Güncel Haberler

RESMİ: Büyükçekmece Andrews Hamlesini Açıkladı

Yeni sezona hazırlıklarını hızlandıran ve transfer hamlelerine başlayan Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Arel Üniversitesi Büyükçekmece sizlere daha önce ilettiğim hamleyi resmileştirdi ve skorer pozisyonu için tanıdık bir isimi kadrosuna kattığını duyurdu.

Ülkemizde daha önce BEST Balıkesir forması giymiş olan skorer guard Andrew Andrews ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını duyurdular.

Son olarak İsrail 2.lig ekiplerinden Hapoel Afula formasıyla izlediğimiz 1993 doğumlu olan 1.88 boyundaki combo guard, sezonu 26.7 sayı, %55.0 3sayı, 4.5 ribaund, 6.0 asist gibi dikkat çekici istatistiklerle tamamlamıştı.

Andrews hakkındaki görüşlerimin yer aldığı mini analizime BURADAN ulaşabilirsiniz.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …