Güncel Haberler

RESMİ: Gaziantep’in Rakiplerinden Peristeri Hatcher Hamlesini Duyurdu

FIBA Şampiyonlar Ligi‘ndeki temsilcilerimizden biri olan Gaziantep’in gruptaki rakibi Yunan ekibi Peristeri guard rotasyonuna tecrübeli bir oyuncu ekledi.

Geçtiğimiz sezon PAOK forması ile izlemiş olduğumuz William Hatcher ile 1 yıllık kontrat imzaladıklarını duyurdular.

1.88 boyunda olan 1984 doğumlu Birleşik Amerikalı oyun kurucu Şampiyonlar Ligi’nde geçtiğimiz sezon 16 maçta ortalama 20.4 dakika görev alırken 8.8 sayı, %44.6 3sayı, 1.3 ribaund, 2.8 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Avrupa basketbolunun en tecrübeli guardlarından biri olan Hatcher, kuşkusuz liderliği, yüzdeli şutları ve gerektiğinde el yakan topları kullanarak takımına skor katkısı vermesi ile Peristeri’ye güç katacaktır. Ancak önemli isimleri kaybetmiş olan Yunan ekibinin onun yanına koyacağı diğer eklemeleri görmeden çok bir şey söylemek doğru olmaz. Çünkü Hatcher artık ilerleyen yaşıyla bir takımı Şampiyonlar Ligi seviyesinde alıp sürükleyebilecek bir isim değil ki bazı maçlarda patlamalar yapmış olsa da bunu PAOK’da tüm sezon yapamamıştı hatırlayacağınız üzere.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …