Güncel Haberler

RESMİ: Unics Kazan Mantzaris Hamlesini Açıkladı

Eurocup‘ın iddialı takımlarından biri olan Unics Kazan kadrosuna takviyeler yapmaya devam ediyor. Sizlere daha önce detaylarını iletmiş olduğum bir transferi daha resmileştirdiler.

Olympiakos ile yollarını ayıran Yunan guard Vangelos Mantzaris ile 1+1 yıllık kontrata imza attıklarını açıkladılar. Böylelikle Mantzaris 8 yıldır formasını giydiği Yunan ekibinden ayrılmış oldu.

1.96 boyunda olan 1990 doğumlu tecrübeli guard geçtiğimiz sezon 2011 yılından beri aralıksız giydiği kırmızı beyazlı forma ile Euroleage sahnesinde 27 maçta ortalama 12 dakika süre alabilirken sadece 1.4 sayı, 1.6 ribaund, 1.2 asist istatistikleri ile katkı verebilmişti.

Yeni takımı Unics Kazan’da neler yapabileceğine dair mini analizime BURADAN ulaşabilirsiniz.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Beşiktaş, Konuğu CSKA Moskova’ya Yenildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerimizden Beşiktaş Emlakjet, milli maçlar nedeniyle verilen arayı değerlendirmek adına …