Güncel Haberler

Beşiktaş’ta Hedef Assem Marei

Koç Ivanovic yönetiminde yeni sezonda hem Şampiyonlar Ligi‘nde hem de Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi‘nde üst sıraları hedeflemek isteyen Beşiktaş Sompo Japan bu yolda eklemlerini de yapmaya devam ediyor. 5 numara için de hedeflerinde önemli bir isim var.

Kadrosundaki tüm yabancılar ile yollarını ayıran ve McKissic ile Djurisic hamlelerini yapan siyah beyazlılarda 5 numara için hedefte Pınar Karşıyaka ile yollarını ayırmış olan BSL’nin normal sezonunun MVP’si Mısırlı Assem Marei var.

İzmir ekibinde harika bir sezon geçiren ve ligin elit uzunları arasına giren Mısırlı uzunun piyasası epey yükseldi, 300.000 doların üstünde yıllık kontrat beklentisi var. Beşiktaş ise bunu karşılayabilecek takımlardan biri ve kendisi ile ciddi şekilde ilgileniyor ancak henüz görüşmeler başlangıç aşamasında.

2.06 boyunda olan 27 yaşındaki Marei geçtiğimiz sezon BSL’de 28 maça çıkmış ve ortalama 28.8 dakika süre alırken 17.9 sayı, 9.9 ribaund, 1.8 asist istatisikleri ile ligin en değerli isimleri arasında yerini almıştı. Eurocup ve Şampiyonlar Ligi’ndeki bir çok takımdan da teklif almış olan Marei, henüz kararını vermiş değil.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …