Güncel Haberler

Pınar Karşıyaka Crocker ile Anlaşmaya Yakın

Yeni sezonda koç Sarıca yönetiminde play-off hedefi ile iyi bir kadro kurmak için kolları sıvayan Pınar Karşıyaka yakından tanıdığımız tecrübeli bir skorerle anlaşmaya yakın.

Daha önce Yeşilgiresun ve Tofaş formaları da giymiş olan, geçtiğimiz sezon Khimki‘de izlediğimiz tecrübeli skorer Tony Crocker, Sportando’nun haberine göre İzmir ekibi ile anlaşmaya yakın.

Khimki’den ayrılan ve şuanda serbest olan 2.00 boyundaki 1987 doğumlu tecrübeli kanat oyuncusu Euroleague’de 30 maçta ortalama 22.5 dakika süre alırken 8.9 sayı, %32.4 3sayı, 2.3 ribaund, 1.4 asist ve VTB’de ise 31 maçta ortalama 20.2 dakikada 10.0 sayı, %42.2 3sayı, 2.7 ribaund, 1.7 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

Koç Sarıca’nın baskılı savunma ve yüksek tempoya dayalı basketbolunda dış şutları ve topla kendi skorunu yaratabilmesi ile hücumda önemli bir silah olacağı gibi savunmada da tecrübesi ve çalışkanlığı ile takımına liderlik edebilecek bir isim ki 1,2,3 numaraların tamamını savunabilecek beceride ve çabuklukta bir siim Crocker. Geçtiğimiz sezon 30 Euroleague maçında da süre alarak ne kadar iyi bir profesyonel olduğunu tekrar gösteren Crocker çok değerli bir ekleme olur Karşıyaka için.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …