Güncel Haberler

Bologna Weems’i Karşıyaka’nın Elinden Aldı

Yeni sezonda Eurocup’ın iddialı takımlarından biri olmayı planlayan İtalyan ekibi Virtus Bologna forvet rotasyonunu tanıdık bir isimle güçlendiriyor.

Teodosic’i kadrosuna katarak dikkatleri üstüne çeken Bologna Sportando’nun haberine göre şimdide forvet pozisyonu için Kyle Weems ile anlaşmaya vardı, yakın zamanda resmi anlaşmanın yapılması bekleniyor. Ülkemizde Beşiktaş ve son olarak geçen sezon Tofaş formalarını giyen tecrübeli forvet ile Pınar Karşıyaka da ilgileniyordu.

Weems BSL’de 29 maçta 11.4 sayı, %47.0 3sayı, 4.3 ribaund, 2.3 asist ve Eurocup’da ise 10 maçta 13.6 sayı, %48.7 3sayı, 4.4 ribaund, 1.1 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

29 yaşında olan 1.98 boyundaki Weems, her iki forvet pozisyonunda da görev alabiliyor. Kısa forvetteyken güçlü fiziği ve çabuk ayakları ile rakiplerinin başına dert açarken uzun fovette ise etkili dış şutları ve açık alandaki etkinliği ile ters eşleşemelere neden oluyor. Oyunun her iki alanında da çalışkan ve enerjik bir isim olan Weems’in Eurocup seviyesinde Bologna’ya çok değer katacağından eminim.

https://youtu.be/yqTGVibT2rk

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Bologna, Tecrübeli Guardı Hackett ile Kontrat Yeniledi

Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Virtus Bologna, tecrübeli guardı ile kontrat yenilediğini açıkladı. İtalya Lega Basket …