Güncel Haberler

Pınar Karşıyaka Weems Transferinde Sona Yaklaştı!

Koç Sarıca’nın Beşiktaş döneminde en güvendiği isimlerden biri olan Birleşik Amerikalı forvet eski koçu ile bu kez Pınar Karşıyaka forması ile tekrar buluşmak üzere.

Geride bıraktığımız sezon Tofaş ile de istikrarlı performasını sürdüren Kyle Weems BSL’de 29 maçta 11.4 sayı, %47.0 3sayı, 4.3 ribaund, 2.3 asist ve Eurocup’da ise 10 maçta 13.6 sayı, %48.7 3sayı, 4.4 ribaund, 1.1 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

29 yaşında olan 1.98 boyundaki tecrübeli oyuncu her iki forvet pozisyonunda da süre alabiliyor ve Beşiktaş’da koç Sarıca’nın sisteminde jokerdi. Birden dörde kadar tüm pozisyonları savunabilmesi, atletizmi, yüksek yüzdeli üçlükleri ve baskılı koç Sarıca sisteminde açık alanı verimli kullanmasıyla değişilmez parçaydı. Bu nedenle de yeniden yapılanan Pınar Karşıyaka’da koçun en çok takımda görmek istediği isimlerin başında geliyor. Çalışma etiği, kaliteli karakteri ve istikrarı ile örnek bir profesyonel Weems, her takıma lazım cinsten bir oyuncu.

https://www.youtube.com/watch?v=yqTGVibT2rk

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …