Güncel Haberler

Olympiakos Williams-Goss’un Yerini Doldurmak için Ana Hedefini Belirledi

Koç Blatt’ın sisteminde önemli bir yeri olan Williams-Goss sizlere daha önce ilettiğim gibi NBA’in yolunu tutuyor. Olympiakos da onun yerini doldurabilmek adına ana hedefini belirlemiş durumda.

Kırmızılar’ın listesinin başında yer alan isim Euroleague’e yeniden dönmeye yeşil ışık yakan Darius Adams.

Baskonia forması ise fırtına gibi esen ancak sonrasında Çin ekibi Xinjiang’ın cazip teklifini kabul ederek kıta dışına çıkan Adams, orada geçirdiği 3 sezonun ardından yeniden Euroleague’e dönmeye hazırlanıyor.1989 doğumlu olan 1.88 boyundaki tecrübeli oyuncu geçen sezonu 36.6 sayı, 7.4 ribaund, 8.3 asist gibi önemli istatistiklerle tamamlamıştı. Müthiş çabuk ilk adımı, etkili üçlükleri ve liderliği ile Euroleague seviyesinde halen çok önemli bir silah. Ancak Çin’de geçirdiği yılların da etkisiyle sertlik ve savunma konusunda Euroleague’e adaptasyon sürecinin beklenenden de uzun olacağını düşünüyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …