Güncel Haberler

Olympiakos’dan NBA’e İhracat Var!

Koç Blatt’ın ekibinden beklenmedik ve bir NBA haberi geldi. Geçtiğimiz sezon beklentilerin altında kalan ancak yetenekleri ile Utah Jazz‘ın dikkatini çekmeye başaran Nigel Williams-Goss‘u yeni sezonda NBA’de izleyeceğiz.

Olympiakos ile devam eden bir kontratı olan ve sadece NBA çıkışı bulunan Williams-Goss çıkışını alabilmek için Yunan ekibine 1 milyon euro ödeyecek. Gelen haberlere göre Birleşik Amerikalı guard yakında Jazz ile 3 yıllık toplam 4.8 milyon değerinde bir kontrat imzalayacak.

2017 yazında 55.sıradan Jazz tarafından seçildikten sonra profesyonel kariyerine Partizan’da başlayan Williams-Goss geçen sezon Euroleague’de 9.2 sayı, 4.2 asist, 2.0 ribaund istatistikleri ile mücadele etmişti. Atletizmi, sürati, deliciliği ve açık alandaki verimli basketbolu ile alternatif guard olarak NBA’de kendisine bir kariyer yapabilir.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Heat, Bulls Engelini Farklı Geçerek Play-Off Biletini Kaptı

NBA Doğu Konferansı play-in son maçında Miami Heat konuk ettiği Chicago Bulls‘u 91-112 gibi farklı …