Güncel Haberler

Bahçeşehir’den Ayrılan Colom Valencia ile Anlaştı

Eurocup şampiyonu olarak Euroleague‘de yer alacak olan Valencia, guard rotasyonu için tanıdık bir isimle anlaştı.

Yarasalar, geçen sezon ülkemizde Bahçeşehir formasıyla zevkle izlediğimiz Quino Colom‘u kadrolarına kattılar ve resmi açıklamanın yakında gelmesi bekleniyor.

1.88 boyunda olan 30 yaşındaki tecrübeli guard Bahçeşehir forması ile de ligimizde sergilediği bireysel performansı ile dikkatleri bir kez daha üzerine çekmiş, sezonu 15.6 sayı, 6.0 asist istatistikleri ile tamamlamıştı. Hücumda neredeyse komple bir silah olan Colom, ikili oyunlarda tam bir profesör hem organizatör hem de bitirici olarak çok etkili. Diğer taraftan açık alanda da tempoyu kontrol etmeyi bilen bir guard. Ancak hücum konusunda saydığımız artılar iş savunmaya gelince pek ortalarda kalmıyor. Euroleague serliğine uyum sağlayabilecek kalitede bir savunmacı değil ki aynı sertliğe karşı hücumda ne kadar etkili olabileceğini de merakla bekliyor olacağım.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …