Güncel Haberler

Karşıyaka Metecan Transferinde İlerliyor!

Koç Sarıca yönetiminde yeni sezon için iddialı bir kadro kurmak isteyen Pınar Karşıyaka sadece yabancılar konusunda değil yerli oyuncular konusunda da rotasyonu derin kurmak istiyor. Bu noktada da ilgilendikleri ve görüştükleri isimlerden biri Metecan Birsen.

2.05 boyunda olan 24 yaşındaki potansiyelli forvetin Anadolu Efes ile kapalı bir kontratı var ve öncelikle kulübü ile karşılıklı olarak anlaşması gerekiyor kontrattan çıkabilmek için çünkü Karşıyaka bonservis ödemek istemiyor. Diğer taraftan eski koçu Ernak’ın çalıştırdığı Darüşşafaka Tekfen de onunla ilgilenen takımlar arasında yer alıyor.

Pınar Karşıyaka oyuncuyla anlaşmış durumda ancak belirttiğim gibi kontrat meselesinin çözülmesini bekliyorlar. Metecan Anadolu Efes’de sakatlıkların da etkisiyle bir türlü form tutamadı ve beklentilerin altında kaldı. Ancak koç Sarıca liderliğinde mental olarak istediği ortamı bulabileceğini ve mevcut yetenekleri ile faydalı bir parça olacağını düşünüyorum. Enerjisi, ribaundlara katkısı ve savunmada birden fazla pozisyonu doldurabilmesiyle yerli rotasyonunun aranan ismi olabilir.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …