Güncel Haberler

Maccabi Casspi Hamlesinde Sona Yaklaştı

Maccabi Tel Aviv eski oyuncusu NBA patentli forvet Omri Casspi transferinde mutlu sona yaklaştı.

İsrail milli takımının da formasını giyen tecrübeli oyuncunun önceliği NBA olsa da henüz istediği kontratı alabilmiş ve bu nedenle Maccabi Tel Aviv’in teklifine sıcak bakıyor, tarafların yakın zamanda pürüzleri halletmesi ve resmi açıklamanın gelmesi bekleniyor. Milano da yıldız forvet ile ilgileniyordu ama onlar tercihlerini Aaron White’den yana kullandılar.

2.06 boyunda olan 1988 doğumlu Casspi, geride bıraktığımız sezon sadece 36 maçta forma giyebildi. Ortalama 14.5 dakika süre alırken 6.3 sayı, %34.9 3sayı, 3.2 ribaund istatistikleri ile mücadele etmişti. Dış şut tehditi ve topu yere vurup adam geçebilmesi ile yarı saha basketbolunda oyunu açabilecek bir 4 numara olabileceği gibi uzun beşlerde 3 numarada da görev alıp ters eşleşme yaratabilecek bir oyuncu. Euroleague seviyesinde etkili bir hücum silahı olacaktır Casspi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …