Güncel Haberler

Olympiakos Leday’in Yerini Tanıdık Bir İsimle Doldurmak İstiyor

Olympiakos Euroleague‘de hayal kırıklıkları ile dolu bir sezonu geride bırakmış olsa da Zach LeDay çaylak sezonunda bireysel anlamda iyi işlere imza atmıştı ve büyük olasılıkla önümüzdeki sezon onu farklı bir takımda izleyeceğiz. Koç Blatt yönetimindeki Kırmızlılar da onun yerini tanıdık bir isimle, Darüşşafaka forması giyen bir diğer Euroleague çaylağı Jeremey Evans ile doldurmak istiyorlar.

Koç Blatt Daçka’dan ayrılmadan önce de Evans’ı planlarına almış ama o dönem taraflar anlaşamamıştı. Şuanda taraflar arasında görüşmeler olumlu olarak devam ediyor ancak henüz somut bir gelişme kaydedilmedi.

2.06 boyunda olan 1987 doğumlu Evans bu sezon Daçka ile Euroleague’de 27 maçta görev alırken 9.7 sayı, 5.9 ribaund istatistikleri ile katkıda bulunmuştu.

Yunan ekibi önümüzdeki sezon pota altını Evans’ın atletizmi ile güçlendirmek istiyor. Milutinov’u elde tutmaya çalışacaklar ve Hunter’a da bir teklifde bulundular, diğer taraftan Printezis ile Vezenkov’un da kontratları devam ediyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …