Güncel Haberler

Beşiktaş Yeni 4 Numarasını Belçika’da Buldu

Önümüzdeki sezon FIBA Şampiyonlar Ligi ve Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi‘nde son 8 yarışında olmak isteyen siyah beyazlılar McKissic transferinden sonra 4 numara transferini de sonlandırmak üzereler.

Beşiktaş Sompo Japan‘ın hedefindeki isim ise Belçika’da Oostende forma giyen Karadağlı forvet Nemanja Djurisic. Yakın zamanda 1 yıllık kontratın resmi olarak açıklanması bekleniyor.

2.03 boyunda olan 27 yaşındaki tecrübeli oyuncu Şampiyonlar Ligi’nde 13.5 sayı, 4.9 ribaund, 1.3 asist ile mücadele ederken Belçika’da takımının hem kupa hem de ligde zafere uzanmasına katkıda bulunmuştu. Dış şut tehditinin yanın sıra topu da yere vurarak adam geçebilen Djurusic, savaşçı kimliği, fiziksel oyundan kaçmaması ve savunmada da bu özellikleri kullanarak takımın direncini yükselten bir isim. Koç Ivanovic’in geçtiğimiz sezon pota altında aradağı savaşçı kimliği sergileyebilecek bir isim. Ayrıca yarı saha hücumlarında da ters eşleşmelere cezayı kesebilecek bir isim. Beşiktaş McKissic’den sonra bir doğru hamleye daha imza attı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …